Ablak-kiegészítők

Műanyag párkány / könyöklő
A műanyag párkány kiváló anyagtulajdonságai, mint a hő- és fényállóság, a nedvességgel és a háztartásban szokásos tisztítószerekkel szembeni ellenálló-képesség, hosszú élettartamot biztosítanak. A műanyag párkány a szegőléc mellett a belső berendezés kialakításának szerves része, de az ablak dekoratív kiegészítője is. A műanyag párkány egyszerű vágással méretre szabható, gyorsan beépíthető, ezáltal az új és régi ablakokhoz egyaránt rugalmasan igazodik.

 

Alumínium párkány
A hosszú élettartam az alumínium párkány legfontosabb jellemzője! Az alumíniumlemezből készült külső ablakpárkány környezetkímélő lakkréteggel kezelt, ebből adódóan rendkívül jó ellenálló-képességgel rendelkezik a környezeti hatásokkal szemben. A vízvédelmet első és hátsó hajlítások biztosítják. A többféle alumínium párkány véglezáróval vagy a nélkül rendelhető, minden ablaktípushoz alkalmazható. Egyedi hosszméretre vágva kínáljuk.

 

Szegőléc
Egyetlen nyílászáró beépítése sem lehet teljes szegőléc nélkül. A szegőléc felhelyezésével tekinthetjük befejezettnek a beépítési munkálatokat. A szegőléc esztétikus átmenetet biztosít az ajtó, ablak és az azokat határoló falak között. Általánosan is elmondható, hogy szegőléc beépítésével befedhetők a hézagok, és a szemnek is kellemesé varázsolható a nyílászáró és a falak találkozása. A műanyag párkány remek kiegészítője